Sure gamling!

Huff, jeg kom til Stora lee camping i 10 tiden på morgenen. og har vært uaktivisert hele dagen, helt til William, Håvard og jeg fikk penger til å kjøpe oss is... vi satte oss på bryggen og spiste, og når vi skulle dra hjem skulle william begynne å sykle, plutselig kjørte han rett i en bil som sto i ro, vi var ikke heldige med han som satt inni bilen heller.. han var en kjempe sur gammel gubbekall, han kjeftet på William, for det første : William mistet balansen og gjorde det ikke med vilje, for det andre: ripen syntes nesten ikke, og for det tredje han er bare 6 år. jeg håper at vi slipper å betale noe pga alderen til William, og for at det var et uhell, så får den gamle gubben slik som fortjent. 

ellers da så koser jeg meg bare, for nabo folkene har sakt at jeg får bruke nettet deres, så jeg er overlykkelig! jeg savner vennene mine, det er liksom så kjedelig her på campingen, men jaja kanskje jeg finner noen folk som har det like kjedelig som meg... hahahaha så kan jeg gå bort til dem å bare '' hei vil du være venn med meg?'' det er det stefaren min mener jeg skal gjøre, hahahah men han er jo .... Einar såee...

ååååh, jeg gleder meg sånn til vg lista Fredag den 29 på rådhusplasssen .. det skal komme artister som : B.o.B, Florida, osv.. men det verste er at jeg må dra med mamma fordi tremenningen min skal til Mosjøen når jeg kommer til Oslo.. Perfekt!

 

 Haha for et klage innlegg.. Man må jo ha det av og til og da!

 - Vilde Mari ♥ 

 

Én kommentar

Nong

23.06.2012 kl.17:40

huff det med sykel :O men det er bra at du har det artig der..... kos deg og vi savne deg her også<3

Skriv en ny kommentar

blogingforyou

blogingforyou

14, Vefsn

Hei.; D jeg er en jente på 14 år fra Mosjøen<3 jeg liker å synge, danse og ta bilder.

Kategorier

Arkiv

hits