info om Spørsmålsrunden, og andre randoome ting!

Hei. tenkte jeg bare skulle si litt om Spørsmåls runden som er postet lengre ned...
Dere kan sende spørsmål frem til jeg har vært på vg lista og har kommet tilbake på Campingen. jeg filmer kanskje når jeg kommer hjem til mosjøen igjenn, og legger det ut da. jeeg kommer hjem til mosjøen den 6-7 juli eller noe slikt .. så da visste dere det.

Jeg savner dere der hjemme, jeg sitter å prater med Maja over skype nå, og nå forstår jeg hvor mye jeg savner henne og den kule humoren hennes... hun har verdens beste humor som er skikkelig intern, ingen andre enn de som bruker å være sammen med henne forstår dem, bare helt plutselig begynner hun å snakke om en 200 år gammel dame som fortsatt lever, og sier hun er i slekt med henne, men plutselig har det ikke skjedd alikevell fordi dama forsøvde seg og het Stoltenberg tille etternavn... hahahaha har video av det og .. men tror hun blir sur på meg hvis jeg legger den ut!

og siden jeg drar i morgen til Oslo vet jeg ikke om jeg blir å blogge før jeg drar så da får dere heller kose dere med MEG på masse bilder av Meg siden alle og MEG er glade i MEG neida... overtrøtte folk som meg burde ikke bblogge så sent når de ikke vet hva de snakker om !♥
...


Trodde dere skulle få se litt av ekte meg: )
Håper dere likte bildene, jeg er veldig trøtt nå så jeg tror jeg skal legge meg nå: )

  -Vilde Mari♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blogingforyou

blogingforyou

14, Vefsn

Hei.; D jeg er en jente på 14 år fra Mosjøen<3 jeg liker å synge, danse og ta bilder.

Kategorier

Arkiv

hits