10 ting som irriterer meg

1. Skrytete personer
Det er greit å være fornøyd med seg selv og kanskje si en gang i blandt at man er fornøyd med seg selv...  men når man sier hver dag hele tiden hva man er god på og bare snakker om seg selv hele tiden, blir man irritert.

2. Når det ikke er sol ute
Nå har jeg drevet å gledet meg til sommeren fordi jeg skulle bli brun og allt det der, men når det er regn og overskyer hver dag så er det ikke så lett... Sol sol kom til meg!

3. Når jeg mister laderene mine
Jeg er jo en veldig rotete person, mister pc ladere, kamera ladere, telefonladere og alt mulig hele tiden. men det er så irriterende for jeg vet ikke hvordan jeg skal legge det av meg, og faktisk begynne å huske hvor jeg legger ting, jeg prøver virkelig men jeg får det ikke til.

4. Når den du vil snakke med logger på åsså .. '' Vilde nå er det middag''
Jeg tror kanskje foreldre planlegger at de skal lage middagen akkurat når det kommer folk på facebook eller skype, slik at man ikke får snakke med dem.

5. Folk som bare snakker om problemer
Alle har problemer og det er jo greit å snakke om dem, men vær så snill.. nevn dem ikke 1000000000 ganger da, det skal ikke være slik at man ikke vil ta med noen på starnda eller til byen eller i det hele tatt sitte med dem på skolen fordi alt dem snakker om er problemer. give me a breake!

6. Når folk bare tar bilde av en vinkel av hodet med det samme ansiktsuttrykket.
Det er så irriterende når folk har sånn 30 bilder på facebook så finner man ut at man vil se gjennom de, så er alle samme avstand fra kameraet, samme ansiktsutrykk og fra samme vinkel, varier litt da!

7. ''Ja jeg bryr meg ikke egentlig men tilbake til meg''
Jeg kjenner mange slike personer som ikke bryr seg om andres liv men bare skal snakke om sitt ... egoer!

( Bilde lånt fra google )

8. at jeg blir så fort irritert
Haha, jeg blir veldig fort sur og irritert. spesiellt når jeg er trøtt, det har vel Maja og Kine erfart?

9. Folk som låner penger og ikke gir tilbake.
Det er det mest irriterende i hele verden, hvis noen ikke har med seg mat på skolen og låner penger og gir tilbake er det jo greit, men når de spør hver dag fordi de ikke har penger og ikke gidder å smøre seg matpakke, og aldri gir tilbake pengene blir man irritert, heldigvis har jeg funnet ut hvem som ikke gir tilbake og sluttet å lane dem penger.

10. Når jeg vil blogge men ikke finner noe å blogge om.
jeg hadde jo ikke blogget på 10 dager, de første dagene var det jo grease men de andre dagene fannt jeg ingenting jeg kunne blogge om. jeg hadde veldig lyst til å blogge men jeg fikk totalt bloggespærre!

hahaa, er det noe av dette som irriterer deg?

- Vilde Mari♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blogingforyou

blogingforyou

14, Vefsn

Hei:) jeg er en jente på 14 år fra Mosjøen jeg liker å synge,spille piano/keyboard, danse og ta bilder.

Kategorier

Arkiv

hits